Gratis eBook homeopathie

Ervaringen

Migraine

Na 23 jaar migraine kwam ik in contact met Dynamus. Ik had 1 keer in de maand 3dagen migraine. Yvonne deed wat metingen zoals: allergie, energie enz enz, en ik kreeg 4 snuifflesjes mee. Na 2 maanden op controle, de eerste resultaten mochten er zijn, de klachten waren vager en niet zo lang en anders. Nu na 21 maanden snuiven is er heel veel veranderd, soms is er nog wat hoofdpijn vaak korter, anders, en soms nog heftig, maar ik heb ook maanden nergens last van. ik ben blij dat ik met Yvonne in contact ben gekomen.
– Mir
Hooikoorts

Hooikoorts was iets waar ik eerder in mijn leven nooit last van had gehad, maar rond mijn 32ste levensjaar uit het niets ineens begon op te komen.

Het begon met wat niezen en wat lichte jeuk in de ogen, maar het werd erger en erger.

Op een gegeven moment had het een dusdanige erge vorm aangenomen dat ik vanaf het moment dat de eerste pollen (in mijn geval voornamelijk gras- en berkenpollen) de lucht in gingen, ik smorgens op de tast naar de badkamer moest en m.b.v. de waterstralen uit de douchekop pas na 5 minuten mijn ogen weer een klein beetje open kreeg.

Mijn ogen bleven de hele dag dan op een kiertje open staan en ontzettend jeuken. Tevens bleef ik niezen en snotteren.

Kortom het was zo erg dat ik in de pollenperiode slechts voor echt noodzakelijke dingen naar buiten ging en mezelf daarna in huis op sloot.

Dit was natuurlijk geen doen, en dus na alle basis middeltjes van de drogist te hebben geprobeerd toch maar eens naar de huisarts.

De eerste paar middeltjes die de huisarts voor schreef hadden ook al weinig succes.
Mijn moeder zag mijn problemen natuurlijk ook en wees me op een advertentie in de Peel en Maas.

Yvonne Bisschops van Dynamus adverteerde hierin dat ze d.m.v. klassieke homeopathie de meeste mensen van de hooikoorts af kan helpen.

Hoewel ik wat sceptisch hierover was, maar van de andere kant alles wilde proberen om er vanaf te komen, heb ik Yvonne opgebeld voor een afspraak.

Tijdens mijn intake-gesprek is Yvonne gaan graven in mijn verleden, erfelijke familiefactoren en eigenlijk alles wat kan leiden naar de oorsprong van deze allergie.

Op basis hiervan stelde ze een behandelingstraject op. Deze behandeling bestond uit een stuk of 5 consulten (in mijn geval bijna volledig vergoed door de zorgverzekeraar) en het snuiven aan kleine potjes met hierin opgeloste stoffen die langzaam alle rommel (de oorzaak van allergien) uit je lichaam gaan verwijderen.

Toen de eerste potjes leeg waren, en ik terug ging naar Yvonne, merkte ik al gelijk een flinke verbetering. Het jeuken van de ogen was flink vermindert en het snotteren was al bijna helemaal verdwenen. Yvonne ging weer opnieuw met me aan tafel zitten en weer werden alle klachten en bevindingen genoteerd. Een nieuwe dosis werd samengesteld en ik kon weer verder met snuiven.

Uiteindelijk heeft mijn traject bij Yvonne een jaar gelopen en ik ben compleet van de hooikoorts af.
Ik kan gewoon buiten lopen in de maanden februari en maart, en ik kan zelfs het gras maaien of bomen snoeien zonder ook maar ergens last van te hebben.

Je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben en hoe dankbaar ik Yvonne dan ook ben voor haar hulp.
Ik kan dan ook iedereen die last heeft van hooikoorts deze behandelmethode d.m.v. klassieke homeopathie aanraden want dit werkt echt.
– Emile Scholte
Migraine

Migraine was bij onze Familie bijna vanzelfsprekend mijn beide ouders maar vooral mijn Vader had daar veel last van.
Ook mijn twee oudere zussen maar vreemd genoeg mijn twee jongere broers niet!

Na mijn 20e was ’n paar biertjes al aanleiding tot een migraineaanval en meestal in ’t weekend. (ben er nu 71)
Als ik het goed te pakken had was ik doodziek kon geen licht en geluid verdragen ook voor de omgeving erg vervelend.
Wat was voorhanden? Toen nog bruisaspro’s later paracetamol (500) maar het had zeer weinig effect bij mij.
Totdat ik het middel sumatriptan kreeg voorgeschreven dit hielp wel maar ik kreeg daar veel maagklachten van, en die was bij mij nogal gevoelig. Ik werd daar dus niet vrolijk van.
Uiteindelijk las ik ergens de naam Klassieke Homeopathie m.n. Yvonne Bisschops, enfin niet geschoten altijd mis dacht ik en maakte een afspraak.
Na een intakegesprek begon eigenlijk de behandeling al door zoeken in ’t verleden van mij en mijn ouders, dit ging over aanleg.

Ik kreeg verschillende flesjes met homeopathische middelen, er werd op meerdere oorzaken
tegelijk voorgeschreven.
Een voor ’s morgens, ’s middags en ’s avonds en nog eentje voor m’n gevoelige maag.
Gewoon ’n keer kloppen met het flesje,aan ruiken en klaar!
Nu weet ik ook wel dat er nog een lang behandelingstraject af te leggen is bij mij maar na 6 maanden was ik een heel ander mens!!

Na een familiebezoek of een feestje in ’t weekend ‘s maandags geen stekende en kloppende hoofdpijn meer.
Wie ooit echte migraine heeft gehad weet precies wat ik bedoel.
Langzaam maar zeker gaat het beter en beter wel af en toe nog ‘pesterijen’ maar dan weet ik wel waar dat vandaan komt bijvoorbeeld te drukke werkzaamheden. te lang achter de computer en te weinig drinken (spawater)dit zijn bij mij gevaarlijke triggers.

Bovendien wordt alles vergoed in mijn geval (VGZ).
Migrainelijders waar wacht je nog op !! Klassieke Homeopathie werkt bij mij echt waarom niet bij
jou? probeer het !
– Mathieu Vranken

Verstuur reactie


Alles wat hier wordt ingevoerd zal verschijnen onder de auteur (bijv. Titel, bedrijf, etc.). Een website ingevoerd met http:// wordt automatisch gekoppeld.