Gratis eBook homeopathie

Voor wie

Ik begeleid mensen met gezondheidsklachten om hun zelf-genezende vermogen op een natuurlijke manier te
ondersteunen waardoor er een betere balans ontstaat en klachten zullen verdwijnen. Ik ben gespecialiseerd
in begeleiding bij diabetes en kanker. Ik werk volgens de methode Ziekteclassificatie en gebruik vaak
voedingsadviezen en orthomoleculaire supplementen om nog meer en sneller resultaat uit de behandeling te halen.

Herken jij, jezelf in één van onderstaande scenario’s?

1.. Ik heb suikerziekte. Veel klachten die ik heb zijn ontstaan als gevolg van deze ziekte.
Ik heb veel pijn in mijn handen en voeten. Mijn voeten zijn gevoelloos en toch is er veel pijn. Ik kan bijvoorbeeld de temperatuur van
water niet meer goed aanvoelen en dat betekent dat ik op moet letten of het water niet te warm is als ik bijvoorbeeld in bad wil gaan.
Ik krijg ook steeds meer moeite met zien. Vooral contrast zien wordt steeds moeilijker en ik merk dat mijn conditie achteruit gaat.
Ik ben alleen nog maar bezig met hoeveel medicijn ik moet spuiten en wat ik dan nog wel of niet kan eten.

2. Ik heb heel vaak in een jaar, periodes dat ik me niet fit voel. Steeds als ik denk nu kan ik eens lekker wat werk afhandelen, wat klusjes in huis doen en eens wat gezellige dingen met de kinderen doen dan is het net alsof mijn lichaam niet mee wil, dan ben ik verkouden, grieperig en krijg ik mijn lichaam niet vooruit laat staan dat er energie is voor extra dingen.
Ik kom niet toe aan de dingen die ik graag zou willen doen.

3. Steeds als ik vrij ben krijg ik een enorme hoofdpijn. Ik merk er door de week niet zoveel van maar als het weekend is dan wordt mijn hele weekend verziekt door die hoofdpijn. Ik kan dan ook niet meer functioneren ik moet echt naar bed, de gordijnen dicht, alles donker en vooral geen geluid. Met een beetje geluk klaart het tegen zondagmiddag weer op. Daar baal ik van, ik voel het ook naar mijn partner toe als een enorme belasting dat we nooit iets gezelligs kunnen doen. Door de week werk ik en in het weekend ben ik ziek.

4. Mijn kind heeft ADHD hoe ga ik daar mee om? Mijn kind is enorm druk, hij kan gewoon niet stilzitten. Op school heeft hij veel problemen omdat hij zich niet kan concentreren en door alles en iedereen wordt afgeleid. Ik wil het liefste nog niet echt met medicijnen gaan beginnen omdat dit zo tegen natuurlijk is maar er zal toch een oplossing moeten komen. Doordat hij ook moeilijk is in zijn gedrag heeft hij niet veel vriendjes, meestal speelt hij alleen. Hij maakt snel ruzie als iets niet gaat zoals hij het wil en kan zich blijkbaar moeilijk in andere kinderen verplaatsen. Ik wil het beste voor mijn kind maar hoe kan ik hem
helpen?

5. Ik heb steeds meer pijn in mijn gewrichten. Daardoor ben ik al moe als ik de dag nog moet beginnen. Pijnstillers brengen geen oplossing, het verdoofd alleen, maar het probleem blijft bestaan. Ik heb het gevoel dat ik steeds meer moet inleveren waardoor ik de meest simpele dingen niet meer kan.

6. Ik kan heel slecht slapen. Als ik wil gaan slapen wordt het heel druk in mijn hoofd. Ik ben met van alles bezig over de afgelopen dag en wat ik nog moet doen de komende dag. Ik krijg geen rust in mijn hoofd. Doordat ik zo weinig slaap ben ik niet uitgerust en kost mij de nieuwe dag te veel energie. Hoe kan ik deze cirkel doorbreken?

klik hier om te lezen wat je kunt bereiken met een homeopathische behandeling.