Bereikbaarheid
De praktijk ligt in de wijk Brukske in Venray, er is voldoende parkeergelegenheid direct in de omgeving.


Hoe verloopt een consult?

Tijdens een eerste consult bespreken we wat de mogelijkheden zijn en zoek ik
de juiste homeopathische middelen voor u uit.

Een vervolgconsult wordt gepland na 6 weken. Dan bespreken we de ervaringen en worden nieuwe middelen uitgezocht.

Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts/specialist. Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen krijg je een vergoeding per consult. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw verzekering.

 

Cursus Eerste Hulp met Homeopathie
Het is mogelijk een cursus te volgen in het gebruik van homeopathische middelen in acute situaties. Het zijn vaak problemen die onschuldig lijken maar die toch behoorlijk vervelend kunnen uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan een val met een kneuzing van de ribben. Dan is het toch fijn als je het hele proces met minder pijn en klachten kunt doorstaan.

De cursus bestaat uit 3 ochtenden of avonden en wordt gehouden in mijn praktijk.  Ik werk met maximaal 3 personen vanwege de ruimte. Data plannen we in overleg.

Ik ben aangesloten bij: NVKH Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten
De NVKH is 1 van de 2 door verzekeraars geaccepteerde beroepsverenigingen van klassiek homeopaten.

Niet tevreden over de behandeling?
Ik doe er als therapeut alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Bespreek dit dan eerst met mij, blijft de onvrede bestaan dan kun je dit verder bespreekbaar maken via de NVKH bij Quasir klachtenbemiddeling Klikhier om te zien hoe je dat kunt aangeven.