Over Yvonne

Ik ben met de opleiding klassieke homeopathie begonnen omdat mijn kinderen er heel veel baat bij hadden. Zij hadden vanaf de geboorte al problemen met slapen, veel huilen, eczeem, allergieën. Regulier werd er geen oplossing gevonden maar dat veranderde helemaal toen de kinderen bij een homeopaat in behandeling waren. Dat was voor mij de inspiratie om te leren waarom homeopathische behandelingen zo succesvol zijn. Ik ben toen de vijfjarige opleiding gaan volgen met nog 2 jaar specialisatie in ziekteclassificatie.

 

Wat betekent Klassiek Homeopaat RH. RH wil zeggen dat ik werk volgens de Ziekteclassificatie. Dit is een methode van voorschrijven waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende invloeden die er zijn op ons lichaam. Erfelijkheid, Iatrogene belasting, Incidenten en Constitutie.

In 2000 ben ik begonnen met mijn praktijk voor homeopathie. Ik merkte dat ik mijn ervaringen heel goed kon inzetten om ook anderen daarmee te helpen. Homeopathie heeft mij veel gebracht. Ook bij mijn eigen ziekte. Ik ontwikkelde op
een gegeven moment Diabetes type 2. Ik wilde echter niet mijn leven lang medicijnen slikken en ben begonnen met het veranderen van mijn leefstijl, dus voeding, bewegen en homeopathische ondersteuning. Dat heeft mij zover gebracht dat ik nu zonder medicijnen mijn bloedsuikerspiegel goed in balans kan houden.

Hoe? Dat lees je in mijn boek. “Wisselende suikerspiegel, diabetes type 2.”

Ik heb ervaren dat het een proces is met ups en downs en dat heeft me geleerd het doel niet uit het oog te verliezen. Ook als het even wat minder gaat, gewoon weer opnieuw beginnen.

NU GRATIS EBOOK

7 TIPS OM IN ACUTE SITUATIES DE JUISTE HOMEOPATHISCHE MIDDELEN TE KUNNEN GEBRUIKEN
je krijgt het e-book direct in je mailbox en 1 x per maand mijn nieuwsbriefmet tips en informatie om gezond en vitaal te leven.