Het is mijn missie om jou als diabetes patiënt type 2 te helpen meer grip op jouw gezondheid te krijgen en het beste uit jezelf te halen. Zelf ben ik al een aantal jaren bekend met diabetes en heb in de praktijk mogen toepassen en ervaren wat dit precies betekent. Het wil zeggen dat je jouw leefstijl waarschijnlijk wel zult moeten aanpassen. En ik weet uit ervaring dat dit het moeilijkste is. Je steeds weer iedere dag motiveren om de juiste keuzes te maken.
De dingen waar je naar mag kijken zijn:
1. VOEDING
2. ORTHOMOLECULAIRE SUPPLEMENTEN
3. HOMEOPATHISCHE ONDERSTEUNING
4. BEWEGING

• Wil jij ook meer grip krijgen op jouw gezondheid?
• Wil je opbouwen in plaats van afbouwen?
• Ben je niet bang om naar jezelf en je voedingspatroon te kijken?
• Ben je bereid om meer te gaan bewegen?

Ik wil je er graag bij helpen. Bel me om een afspraak te maken Tel. 0478 – 589295

NU GRATIS EBOOK

7 TIPS OM IN ACUTE SITUATIES DE JUISTE HOMEOPATHISCHE MIDDELEN TE KUNNEN GEBRUIKEN
je krijgt het e-book direct in je mailbox en 1 x per maand mijn nieuwsbriefmet tips en informatie om gezond en vitaal te leven.